Workshops voor hoogbegaafde introverten

Stop met jezelf klein houden: ontdek je kracht

Heb je het idee dat er nog zoveel meer in je zit, maar weet je niet goed hoe je dat eruit krijgt? Zou je graag die volgende stap zetten, maar vind je dat eigenlijk
doodeng? En wil je leren hoe je toch de ruimte krijgt voor jouw ideeën, zonder direct de confrontatie aan te gaan? Dan is de workshop Ontdek Je Kracht iets voor jou.

Als hoogbegaafde introvert houd je er doorgaans niet van om in de spotlights te staan, waardoor je ideeën niet altijd gehoord worden door anderen. Je hebt vaak ook meer tijd nodig om te reageren, omdat je eerst denkt en dan pas spreekt. En omdat je erg gevoelig bent voor prikkels van buitenaf, ga je confrontaties bovendien liever uit de weg. Toch zijn er manieren om ruimte te krijgen voor jouw ideeën, zonder daarbij je eigen persoonlijkheid uit het oog te verliezen.

Unieke kracht
Je kunt leren om op een natuurlijke manier een bijdrage te leveren, door gebruik te maken van de unieke kracht die je hebt als hoogbegaafde introvert. Dat is wat we gaan doen tijdens deze workshop. Gedurende twee middagen of avonden ontdek je waar die kracht zit en hoe je er optimaal gebruik van kunt maken. Daarnaast leer je hoe je beter om kunt gaan met je uitdagingen en valkuilen en wat je kunt leren van je allergieën.
Omdat we bij de workshop jouw persoonlijkheid als uitgangspunt nemen, is er veel aandacht voor wie jij bent als persoon. Om die reden is er een maximum van acht deelnemers voor deze workshop. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst krijg je een uitnodiging voor een persoonlijkheidstest, waarvan je de resultaten tijdens de bijeenkomst krijgt overhandigd. Op die inzichten bouwen we verder, om in de tweede sessie te komen tot een persoonlijk overzicht van krachten en valkuilen.

Wat levert het je op?
-je leert hoe je de ruimte krijgt voor jouw ideeën
-je ziet in dat jouw hoogbegaafdheid en introversie een kracht zijn
-je neemt het jezelf niet meer kwalijk dat je niet bent zoals veel anderen
-je durft die volgende stap te zetten

Je gaat naar huis met:
-inzicht in jouw unieke kracht als hoogbegaafde introvert
-inzicht in jouw persoonlijkheid
-kennis over jouw valkuilen en uitdagingen
-een concreet beeld van hoe je jouw volgende stap zet

De kleinschalige workshops worden gegeven tijdens twee keer twee middagen en twee keer twee avonden. De prijs hiervoor is 75 euro inclusief btw. De data en plaatsen:
-1 en 8 april van 14.00 tot 17.00 uur in Breda
-2 en 9 april van 19.00 tot 22.00 uur in Breda
-15 en 22 april van 14.00 tot 17.00 uur in Utrecht
-16 en 23 april van 19.00 tot 22.00 uur in Utrecht

Aanmelden kan via quietquality.org

Karolien Koolhof

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *