Wie ben jij? Hoe doe je mee?

Wie ben jij? Dat is voor mij altijd wel een intrigerende vraag geweest. Wie wil je dat ik ben, zei ik nogal eens. Jij bent hoogbegaafd en wilt wat weten, wilt wat doen of je doet al veel. Hier kun je van alles halen aan informatie over hoogbegaafd-zijn. En je kunt ook wat brengen. Jouw mening hoor ik graag in een reactie of in een artikel. Jouw vraag zie ik graag terug in de ‘Vraag maar raak!’ rubriek. En als je al veel doet voor hoogbegaafden, gebruik dan ook dit kanaal voor je oproepjes en promotie van jouw project. De website wordt goed bekeken en gepromoot en plaatsing is altijd gratis. Daar zorgen de adverteerders voor.

Reacties kun je achterlaten op alle berichten. Verhalen, artikelen, meningen en nieuwe inbreng kun je mailen naar w.wind@ikbenhoogbegaafd.nl en die worden geplaatst zolang en alleen als jíj dat wilt.

Mis je nog een overzicht zoals dat van de scholen, hulpverleners of boeken? Neem dan even contact met me op. Veel is mogelijk!

Laat een ander lezen hoe jij uit de kast bent gekropen of wat jij denkt over onderwijs, werk of relatie. Jij vindt het leuk om dat te lezen van anderen en zij willen graag jou leren kennen via deze website of via de facebookpagina van deze website.

En weet je niet wat te schrijven? Om je wat richting te geven heeft iemand mij deze vragen aangeraden:
-hoe verliep je leven voordat je wist dat je hoogbegaafd bent?
-wat veranderde er toen je het wist?
-met wie praat je er (niet) over en waarom?
-waar loop je tegenaan?
-wat zijn de voordelen van hoogbegaafd zijn?
-wat zijn jouw oplossingen?

Je kunt ook helpen door via dit zoekformulier iets te kopen bij Bol.com. Ikbenhoogbegaafd.nl is partner hiervan!

Heb je wat te melden op het gebied van hoogbegaafdheid? Plaatst het dan (ook) hier. De website wordt goed bekeken, alle nieuwe berichten worden gepromoot op facebook en twitter. Zo verhoog je jouw aantal lezers en zal je mededeling een breder publiek bereiken. En het is gratis!

Ontdek de website verder via mijn favoriete berichten.