Wat doe jij in 2019?

Daar ben ik nou erg benieuwd naar. Wat doe jij in 2019 voor hoogbegaafden?

Ga je hoogbegaafde leerlingen helpen? Ga je onderzoek doen in 2019 naar hoogbegaafd-zijn? Of doe je mee met het buddy-project voor hoogbegaafden. Vertel ons jouw plannen, wellicht kunnen we je helpen ergens mee!

Er is nog erg veel te doen. Wat ga jij doen in 2019?

Ik probeer in 2019 Open Space Onderwijs van de grond te trekken en ik wil een groot gebouw openen als ‘t Peerhoes. Ik zeg wel ‘proberen’ want hier ben ik al wat jaartjes aan kwijt geweest. Dus het kan ook 2020 worden.

Willem Wind

Eén gedachte over “Wat doe jij in 2019?”

  1. Ik ga sowieso meedoen aan het buddyproject en ik ga bijlrs geven in wiskunde en natuirkunde samen met mijn beste vriend die ook hoogbegaafd is en natuurkunde leraar is op een havo/vwo school. Dan heb ik al aardig wat te doen. Ga ook een muzkekopleiding doen musicproducing dat is geweldig zodat ik nog meer leer in de muziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.