WALHALLAb, de uitdaging uit Zutphen

Meer uitdaging – meer ontwikkeling!

Als jij technisch en/of creatief bent en graag meer uitdagingen aandurft dan school jou kan geven, dan ben je altijd welkom bij WALHALLAb.

Met hulp van heel veel slimme mensen kan je er van alles leren: van lassen tot 3D-design, van kunstwerken maken tot interieurontwerp voor je eigen kamer.

Natuurlijk is het WALHALLAb gewoon de coolste plek voor jongeren met onze beroemde supertosties, onze Chillroom vol muziekinstrumenten waar ook bandjes mogen oefenen, kortom, niks is te gek bij ons.

Dus blijf niet zeggen dat er voor jongeren geen ruk te doen is, nu je weet dat wij er zijn!

Wij zijn vooral GEEN school

Wij zijn gasten die weten wat jongeren willen: vooral GEEN school! Haha! Wat wel dan? Nou, lekker aan de slag met het maken van mooie dingen, samen met anderen of alleen – als je daar aan toe bent.

Het WALHALLAb is de übercoole leer- en werkplaats waar je met coole leraren kan werken aan dingen die op school en thuis bijna nooit kunnen! Wij zijn er trots op dat we een beetje ánders zijn. Dat moeten we wel zijn als je ziet wat we voor je in de aanbieding hebben: een stoere 14e eeuwse Kruittoren en gigagrote maakplaatsen.

Gestart in Zutphen en nu ook in Utrecht en Capelle ad IJssel begonnen. En er komen er nog meer plaatsen bij! Volg ons op sociale media.

Meer weten over ons? Kijk op WALHALLAb.nl of volg ons op Twitter, Facebook, etc., etc..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *