Vriend van de promotiebus

Om de promotiebus te kunnen ondersteunen wil ik je vragen om je naam te laten plaatsen als vriend van de promotiebus. Als je dat wilt vul dan dit webformuliertje in en ik plaats je naam hieronder. Het emailadres wordt alleen maar gebruikt als controlemiddel en om jou te melden dat je naam is geplaatst.

Waarvoor je je naam plaatst is dit: Met het plaatsen van mijn naam maak ik duidelijk dat ik graag deze promotiebus in actie wil zien in Nederland of Vlaanderen. Ik wil graag dat het gesprek op gang getrokken wordt over dit voor mij belangrijke onderwerp, hoogbegaafdheid.

  Uw naam

  Uw emailadres

  Uw voorkeur:

  Meer informatie over deze promotiebus vind je hier

  1. Willem Wind
  2. Linda Lemmers
  3. Marjolein Blok
  4. Hoogbegaafdheid Oldenzaal Online

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *