Voltijds Hoogbegaafdenonderwijs Oisterwijk (Noord-Brabant)

Wij zijn een initiatiefgroep bestaande uit ouders van hoogbegaafde kinderen en professionals uit het onderwijs en de zorg. In de zoektocht naar passend onderwijs voor onze kinderen, leerlingen en cliënten, signaleren wij de behoefte aan voltijds hoogbegaafdenonderwijs in Oisterwijk. Momenteel onderzoeken wij verschillende mogelijkheden rondom het opzetten van een (basis)school voor deze doelgroep. Graag komen wij in contact met andere ouders/verzorgers van hoogbegaafde kinderen en kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong uit Oisterwijk en directe omgeving.

Bent u als ouder / verzorger geïnteresseerd in dit initiatief? Klik op de link hieronder om op de hoogte te worden gehouden.

Kent u ouders die tot deze doelgroep behoren? Breng ze dan met ons in contact!

https://hbonderwijsoisterwijk.nl/

U kunt ons ook volgen via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/HBonderwijsOisterwijk/

2 gedachten over “Voltijds Hoogbegaafdenonderwijs Oisterwijk (Noord-Brabant)”

  1. Ik zou graag op de hoogte willen blijven, echter als ik op de link klik krijg ik een melding dat deze niet veilig zou zijn.

    Onze jongste zoon is 10 en zit nu in groep 7, het gaat momenteel niet goed met hem daar, onderpresteren, verveeld zijn etc.

    1. Dag Brigitte, ik weet niet wat er mis mee is. Ik denk dat het om geld gaat.
      Maar als je me volgt op facebook of linkedin blijf je op de hoogte. Daar meld ik altijd de nieuwe berichten die ik plaats op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.