Steun Open Space Onderwijs met je naam

Ik ben bezig met een overzichtelijke en simpele website voor Open Space Onderwijs. Een concept dat veel hoogbegaafden zal aanspreken. Maar ik zit wat in een dipje. Is het de moeite wel waard om alles uit te schrijven, mezelf weer rond te laten lopen in een Open Space school?

Daarom wil ik iedereen vragen of zij Open Space Onderwijs willen steunen met hun naamsvermelding op de website. Dat geeft mij de moed om verder te gaan. Ik denk dan aan een vijftig-tal namen(mensen uit één gezin telt als 1), om toch de energie weer op te doen om er mee verder te gaan. Bij minder namen is het misschien beter om het een stille dood te laten beleven.

* Plaats je voor- en/of achternaam op deze nieuwe website.

(Je emailadres dient alleen ter verificatie en bevestiging. Het wordt niet gepubliceerd noch anders gebruikt.)

Ik vind het nog steeds een prachtige oplossing voor hoogbegaafdenonderwijs waarbij het ook bruikbaar is voor andere kinderen, het kost niet meer dan regulier onderwijs en het concept zit gedegen in elkaar. Wil je meer lezen over Open Space Onderwijs, bezoek dan de oude website of lees een beknopte versie hier.

Bedankt voor het lezen, bedankt voor je steun,
Groet, Willem Wind.

3 gedachten aan “Steun Open Space Onderwijs met je naam”

  1. Hard nodig dit onderwijs op maat, zeker voor diegenen die nu geen enkele vorm hebben, want elk kind heeft recht op zijn, haar manier van leren!
    Marlies Wind-Verhoeven

  2. Bedankt Esther! En dat er duidelijk behoefte is aan passend onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen bewijst wel het bezoekersaantal van de kaart met voltijds hoogbegaafden onderwijs. Gemiddeld 414 bezoekers per week! En dat al anderhalf jaar lang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *