SprInT (pre)Campus nu ook open in Twente

Begin 2018 zijn wij in Apeldoorn gestart met een ICT-zorgvoorziening voor (dreigende) thuiszittende jongeren en (jong)volwassenen met autisme, hoogbegaafdheid, NAH of AD(H)D in regio Apeldoorn: SprInT (pre)Campus.

Vanwege de belangstelling hiervoor en om SprInT(pre)Campus bereikbaar te maken voor een bredere regio starten wij ook met een vestiging in Twente aan de Demmersweg 3 in Hengelo

Deze jongeren met autisme, hoogbegaafdheid, NAH of AD(H)D hebben een enorme kracht om zich te ontwikkelen. Helaas worden hun talenten vaak ondergesneeuwd doordat er gedacht en gewerkt wordt vanuit beperkingen in plaats van mogelijkheden. Hierdoor is er vaak uitval op school of werk en zitten er veel jongeren, maar ook volwassenen thuis.

Wel is gebleken dat zij vaak succesvol zijn in een ICT-omgeving. Met onze SprInT (pre)Campus bieden wij een zorgvoorziening voor deze groep jongeren en volwassenen waarbij wij de sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleren door zich te laten verdiepen in ICT met als doel weer een plekje te vinden in de samenleving.

Wilt u meer weten of eens een kijkje komen nemen bij SprInT (pre)Campus in Twente of Apeldoorn, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 055 – 540 03 33.

Op 1 februari 2019 wordt een Open Huis georganiseerd zodat u onze nieuwe vestiging kunt komen bekijken, uiteraard bent u van harte welkom.

Meer informatie op: sprintprecampus.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *