SpeelDagHB Schiedam, 9 maart 2019

Begin 2018 deed het landelijke evenement voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen, ook bekend als SpeelDagHB, voor het eerst Schiedam aan. Inmiddels organiseren Marjolijn Peters en Nina Frerichs, beiden ouders van hoogbegaafde kinderen, zo’n 4 x per jaar en in verschillende steden, deze dag. In 2019 en wel op 9 maart, zal de 2e Schiedamse editie van deze dag vol activiteiten, informatie en uitwisselingen tussen meer- en hoogbegaafde kinderen, plaatsvinden. In Schiedam bestaat het organisatorische team tevens uit hoogbegaafdheids-expert Marion van Kapel van IQoke.

De SpeelDagHB zal wederom worden gehouden op het Stedelijk Gymnasium Schiedam. Kinderen in de leeftijd 3 t/m 12 zijn van harte welkom. Ook deze keer er zijn veel uitdagende activiteiten, zoals een Makersplaats waar je met techniek aan de slag kan, je kan verschillende spellen spelen, aan de slag met houtbewerking, tussen bergen boeken neuzen of je eigen recycle wagentje maken. Wil je leren boekvouwen of meedoen aan een weerbaarheidstraining? Dat kan allemaal!

Ouders en kinderen kunnen aanhaken bij de informatieve workshops rondom hoogbegaafdheid, Thema’s als intelligentieonderzoek, voorbereiden op de brugklas en onderpresteren komen langs bij de verschillende coaches en experts die tijdens deze dag maar al te graag tijd voor je maken.

Heb je even een moment rust nodig? Geen probleem, er is ook een stilte-lokaal. Kom je langs? Ontzettend leuk! Aanmelden voor de SpeelDagHB op 9 maart kan via www.speeldaghb.nl waar je ook alle informatie rondom de activiteiten en workshops kan terugvinden. De SpeelDagHB is ook te vinden op Facebook; www.facebook.com/speeldag

Let op! Er zijn beperkt kaartjes te koop, vol is dus echt vol.

Entree: 7,50 // Ouders en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Mail bij vragen met nina@speeldaghb.nl of marjolijn@speeldag.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *