Spaans leren op de basisschool

Hoi aan alle leerkrachten op de basisschool die op zoek zijn naar uitdagend lesmateriaal,

Een aantal leerlingen hebben in uw klas waarschijnlijk te weinig uitdaging en zijn onderprikkeld. Het zou een uitkomst zijn voor hen als ze extra lesstof aangeboden krijgen en de wereldtaal Spaans erbij zouden kunnen leren. En dat kan!

Op een grotendeels zelfstandige wijze kunnen die leerlingen aan de slag met de leermethode Juan y Rosa. Ze worden namelijk in de leermethode zelf begeleid op het leren van Spaans. Wil niet zeggen dat het niet veel leuker is als ze met een klein groepje het Spaans mogen gaan leren. Geef ze die kans en ontdek de mogelijkheden die deze leermethode te bieden heeft. De leerlingen worden uitgedaagd om zelf verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen leerproces. Zes jaar lang kunnen ze op ontdekking gaan binnen het leren van een vreemde taal: Hoe doe je dat, hoe leer je dat?

En niet alleen de Nederlandstaligen kunnen Spaans leren, de leermethode is ook vertaald voor de Engelstalige leerlingen van de basisschool. Dus ook op de International Schools kunnen de leerlingen die extra lesstof nodig hebben om de hoognodige leerervaringen op te doen, uitgedaagd worden met het leren van Spaans met de leermethode Juan y Rosa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *