Ruud Rensink vlogt over hoogbegaafdheid

‘Rudy, de Vloggende Hoogbegaafde, vlogt over alles wat ‘m bezighoudt. Uiteraard over het fenomeen hoogbegaafdheid op zich en over hoe hij dat ervaart. ‘Maar ook over allerhande zaken die hij meemaakt, ervaart zonder dat daar hoogbegaafdheid het thema is.

Net zoals op een gegeven moment steeds meer homo’s en lesbiennes uit de kast komen zouden hoogbegaafden ook steeds meer uit de kast ‘moeten’ komen. De nieuwste vlog van Ruud Rensink gaat hierover.

Gewoon; Rudy Vlogt.  Het YouTube Kanaal van Rudy Vlogt

4 gedachten aan “Ruud Rensink vlogt over hoogbegaafdheid”

 1. Oh wat een goed idee. Dat wil ik dus ook zo graag vloggen over hoogbegaafdheid. En vooral ovet hoogbegaafdheid bij volwassenen. Ik heb pas latet ontfekt dat ik hoogbegaafd ben toen ik het ontdekte was ik 33 nu ben ik 42. Dus weet het nog maar 10 jaar. Ik heb geen website nog. Maar lijkt me leuk om mee te kunnen vloggen eventueel of ervaringen uit te wisselen is ook superrr leuk.

  Groetjes Maud

  1. Dag Maud

   Gewoon doen!youtube-kanaal en een camera of telefoon is voldoende om te beginnen.
   Wij kunnen allemaal redenen bedenken waarom (nu) niet beginnen, maar begin gewoon!

   Succes,

   Rudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *