Open avond Mandeville Academy 10 december Gouda

Kersteditie in een feeëriek verlicht Mandeville Academy

Donderdag 10 december 2020; 19:00 – 22:00 uur.
Met minicolleges Kuk Sool Won & Geopolitics; COVID19-proof.

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar, hoogbegaafd en heb je geen idee wat je wilt gaan doen/studeren? Dan is een jaar Mandeville Academy iets voor jou.

In een jaar maak je kennis met de belangrijkste wetenschappelijke disciplines, ontwikkel je persoonlijke skills waar de rest van je leven profijt van hebt, beoefen je intensief een verdedigingssport en woon je op een van de mooiste plekken van Gouda.
Tijdens de open avond heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de staf, studenten en het prachtige grachtenpand van Mandeville Academy.

Ontdek alles over het multidisciplinaire curriculum, onze topdocenten bestaande uit hoogleraren, eindbazen uit het bedrijfsleven, journalisten, activisten en musici.

MINICOLLEGE KUK SOOL WON

Tijdens de Open Avond krijgen de studenten de reguliere les Kuk Sool Won van docent Orfeo Sprang. De les wordt in onze eigen sportzaal binnen Mandeville gedoceerd. Je kunt kijken hoe de les wordt gedoceerd. Helaas kun je niet meedoen vanwege de COVID19-regels.

MINICOLLEGE GEOPOLITICS

Tijdens de Open Avond kun je luisteren naar een minicollege Geopolitics gedoceerd door Ronald Poetiray. Tijdens dit minicollege zal Ronald nader ingaan op de achtergronden van het vak Geopolitics zoals dit bij Mandeville wordt gedoceerd.

Dit jaar zullen de studenten een alternatieve veiligheidsstrategie voor Nederland schrijven. Daarvoor moeten zij grondige kennis opdoen van de internationale diplomatieke, economische en militaire betrekkingen.

Ronald Poetiray begon zijn loopbaan als eindbaas van de anti-terreur eenheid van het korps Mariniers (Bijzondere Bijstandseenheid) en eindigde als Deputy Chief of Staff van de VN-missie in Mali alwaar hij het bevel voerde over ca 20.000 troepen.

Schrijf je in of bezoek onze website Mandeville Academy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *