Open Avond bij Mandeville Academy 16 nov.

Op woensdag 16 november 2022 tussen 19:00 – 22:00 uur organiseert Mandeville Academy een Open Avond voor het studiejaar 2023-2024.

Ben je (uitzonderlijk) hoogbegaafd? Heb je zin om een jaar lang intensief intellectueel en persoonlijk uitgedaagd te worden? Lijkt het je interessant om met ‘peers’ te studeren op het allerhoogste niveau? Wil je een goed netwerk opbouwen waar je je hele leven/loopbaan iets aan hebt? Dan is Mandeville Academy wellicht iets voor jou!

Tijdens de Open Avond maak je kennis met een jaar studeren en wonen bij Mandeville Academy. Je ontmoet studenten, alumni, docenten en staf. We zullen je alles vertellen over het curriculum en wat we voor jouw toekomst kunnen betekenen. Je kunt door het pand dwalen en rustig alles op je laten inwerken. Men noemt Mandeville niet voor niets ‘Klein Zweinstein’.

Bij Mandeville krijg je een druk jaar met vele colleges, assignments, een introductieweek in het buitenland, (bedrijfs)bezoeken en misschien wel een parachutesprong. We vragen daarom ook best wat van je, maar daar krijg je ook iets voor terug. Tijdens studiejaar 2021-2022 hebben bijvoorbeeld Pieter Omtzigt, generaal David Petraeus (eindbaas US leger in Irak en directeur CIA), minister Sigrid Kaag en Azmat Khan (New York Times en Pulitzer Prize winnaar 2022) gedoceerd.

Tijdens de Open Avond volgen de studenten de course ‘World in Conversation’ met studenten uit het buitenland. World in Conversation is een initiatief van Penn State University waarmee Mandeville Academy een samenwerkingsverband heeft. Je kunt rustig meekijken. World in Conversation start vanwege het tijdsverschil om 21:30 uur CET.

Wil je langskomen? Stuur een mail aan info@mandevilleacademy.nl. Dan kunnen we rekening houden met koffie/thee/koekjes. Tot 16 november!

Meer over Mandeville Academy op: Mandeville Academy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *