Nieuw: Adverteren op ikbenhoogbegaafd.nl

Mijn naam is Willem Wind en ik verbind hoogbegaafde mensen met elkaar en met organisaties die hoogbegaafden een warm hart toedragen. Ik doe dit met veel passie en plezier via mijn website ikbenhoogbegaafd.nl.

Maandelijks telt de website tussen de 3.500 en 5.000 unieke bezoekers. Het grootste gedeelte van de bezoekers zijn hoogbegaafde mensen en organisaties die betrokken zijn bij hoogbegaafde mensen, zoals bijvoorbeeld scholen en coaches.

De website bestaat inmiddels 10 jaar en telt meer dan 1.500 pagina’s over hoogbegaafdheid. Op de website zijn o.a. interviews te vinden met hoogbegaafde mensen, onderzoeken, honderden organisaties en bedrijven die betrokken zijn bij hoogbegaafdheid, vragen en antwoorden, en nog veel meer. Neem gerust een kijkje als je meer wilt weten over hoogbegaafdheid.

Het is vanaf 1 oktober 2018 ook mogelijk om met je bedrijf/organisatie te adverteren op de website, zie de tariefkaart. Met de omzet die wordt behaald met de website reis ik o.a. het land door om hoogbegaafden te interviewen en om meer te weten te komen over hoogbegaafdheid.

Met vriendelijke groet,

Willem Wind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.