MINIMABANK Nederland i.o.

‘Als doelgroep zijn er 333.000 mogelijke leden. Het zou leuk zijn als die allemaal lid zijn van deze groep.’ Maar het zou leuker zijn als een flink aantal van die 60.000 tot 100.000 met een uitkering hun snelle manier van Out of the Box Denken, waarmee we maar al te vaak anderen overrompelen, inzetten om een innovatief, alternatieve economie te realiseren voor het toenemende aantal werklozen, de armoede en stille armoede die dagelijks in de overlevingsmodus met veel stress staan.
De automatisering en robotisering heeft als gevolg dat de volgende machine uw baan kost, behalve als het een baan betreft waarbij empathie van belang is.
Of het MINIMABANK Nederland i.o. (https://www.google.nl/search?q=MINIMABANK) (https://www.facebook.com/pages/MINIMABANKNL/451504984955456) of een andere naam draagt is niet van belang, als we ons maar met succes inzetten voor deze groeiende groep die straks groter zal zijn dan de groep met een reguliere baan die dagelijkse de stress ervaren hun baan ook te verliezen.
https://www.facebook.com/pages/Hoogbegaafden-met-een-uitkering/650197721760916
https://www.facebook.com/pages/Hoogbegaafde-volwassenen/582242385213741
Lid van Mensa ben ik niet, vraag me ook af of het mij een beter mens maakt als dat wel zo zou zijn. Hoogbegaafd is niet leuk als je de wereld begrijpt en hierdoor ziet wat zich voltrekt. Maar als ik minder zou begrijpen en niet zie wat de toekomst voor onze kinderen wordt, zou ik dan gelukkiger zijn?

John de Groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.