Met een dergelijke bus het land in deze zomer?

Zou dat wat zijn?
Met als thema ‘Het gesprek aangaan’.

Onderling als hoogbegaafden, met het onderwijs, met werkgevers, met de gemeente, met de plaatselijke GGZ, met de kinderen, met wie het gesprek wil aangaan? Niet om elkaar te overtuigen van het eigen gelijk maar om elkaars argumenten te wikken en te wegen, het debat met elkaar aangaan. En promotie van de plaatselijke activiteiten!

Mij lijkt het reuze interessant, van mei tot september overal in den lande argumenten horen en geven en zo onszelf laten zien voor wie we zijn of kunnen zijn in de juiste setting. En wat er zoal gebeurt op dit vlak in een gemeente.

Wat denk jij? Zou er ruimte en mogelijkheden zijn momenteel voor zo’n initiatief of is het nog veel te vroeg hiervoor?

Ik hoor graag je mening, argumenten of andere ideeën want iets van de zomer gaan doen voor hoogbegaafden is voor mij de beste vakantie ooit.

Om dit initiatief te realiseren zijn er veel zaken die bij elkaar moeten komen. Er moet een goede marketing uitgedacht en uitgevoerd worden, er is veel werk aan de voorbereiding van een bezoek aan een gemeente, er zijn (anonieme) donateurs, financiers, filantropen nodig om de kosten te dragen en veel (tijdelijke) hulptroepen om alles professioneel in goede banen te leiden. Het is nog de vraag of deze puzzelstukjes in elkaar gaan vallen of niet. Ik hoop van harte van wel!

In de reacties kun je je aanmelden, ideeën doorgeven, je mening kun je kwijt en als je donateur wilt zijn kun je jouw bijdrage leveren via donaties. Hier kun je ook zien hoeveel er al gedoneerd is. En je kunt altijd vrijblijvend even contact met mij opnemen via bv een webformulier of telefoontje.

Je kunt nu ook jouw naam laten plaatsen als vriend van de promotiebus. Waarbij je ook kunt aangeven of Nederland of Vlaanderen jouw favoriete reisdoel zal zijn.

Je kunt ook helpen met dit initiatief door dit bericht te delen in jouw eigen netwerk(en), je social media waar je opzit. Samen zijn we niet te stoppen!

Ik hoor graag van je!

Groet, Willem Wind.

Eén gedachte over “Met een dergelijke bus het land in deze zomer?”

 1. Hoi Willem,
  Ik begrijp dat je iets wilt doen voor HB’s, met een bus.
  Maar wat je wilt doen voor HB’s, met die bus, is me volledig onduidelijk.
  (Gesprek aangaan? Waarover dan? Worden we gediscrimineerd? Slecht behandeld? Wil je daar een eind aan maken door gesprekken aan te gaan met voorbijgangers?)
  Maar dat ik het niet begrijp, dat kan natuurlijk aan mij liggen, ik ben ook maar een simpele mensaal…
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *