Interessant materiaal voor thuis van Edubox

Heeft jouw kind een enorme leerhonger? Stelt je kind wel 1000 vragen op een dag? Daag je kind thuis uit met Wahoe Edubox zodat je kind zich niet hoeft te vervelen. Elke box bevat meerdere speel-en bouwactiviteiten die kennis verbreden en tegelijkertijd onderzoekend leren, probleemoplossend vermogen én creatief denken stimuleren.

Met deze box hoef je zelf niet meer op zoek naar activiteiten. Alle materialen die nodig zijn, zitten in de Edubox en zijn zoveel mogelijk binnen Nederland en duurzaam ontwikkeld. Er zijn Eduboxen over diverse onderwerpen als Optische Illusie, Skelet & Spieren, Superheldenkracht en Elektrische Circuits. Bouw bijvoorbeeld je eigen zenuwspiraal en ontdek op een veilige manier de principes van stroom.

Met Wahoe hoef je als ouder niet zelf het internet en daarna alle winkels af te speuren naar educatieve activiteiten en materialen. De onderwijskundige experts van Wahoe ontwerpen leuke en leerzame activiteiten waarbij kinderen met hun handen leren. Alle activiteiten zijn getest door kinderen. Dus je weet zeker dat een box in de smaak valt!

Op www.wahoe.nl kies je zelf een box op basis van de interesses en motorische vaardigheden van je kind. Ideaal voor een vrije middag of voor tijdens de vakantie.

De makers van Wahoe zijn Jenna en Nicole. Wahoe Edubox is ontstaan uit de behoefte om hun eigen kinderen te helpen opgroeien in een veranderlijke wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *