Interactieve lezing Open Space Onderwijs

In  januari of februari 2019 wil ik een interactieve lezing organiseren over het concept Open Space Onderwijs. Ergens in het midden van Nederland, Amersfoort of Utrecht. Mij lijkt de zaterdagmiddag de beste tijd en de toegangsprijs zal waarschijnlijk liggen tussen de 15,- en 30,- euro om de zaalkosten en catering te kunnen compenseren.

Het doel van deze lezing is om een groot publiek kennis te laten maken met dit unieke concept. Het publiek kan vragen stellen en eventueel mee gaan helpen aan de verwezenlijking van dit mooie concept.

Om onnodige kosten te vermijden start ik deze vooraankondiging om te meten hoeveel belangstelling hiervoor is. Bij meer dan 100 voorinschrijvingen ga ik begin januari 2019, de nodige vervolgstappen zetten.

Het is een groot en mogelijk ook internationaal te gebruiken onderwijsconcept dat het onderwijs definitief zal veranderen. Om deze ambitie waar te maken is veel (betaalde) hulp en ondersteuning nodig.

Informatie over Open Space Onderwijs vindt u op www.openspaceonderwijs.nl en u kunt ook via deze website contact opnemen met ondergetekende. Een korte uitleg van dit concept vindt u hier.

PS. Dit unieke onderwijsconcept is geschikt voor álle leerlingen.

Wilt u deze interactieve lezing bijwonen? Dan kunt u zich nu vrijblijvend inschrijven via dit formulier. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor deze lezing en daarna verwijderd.

Willem Wind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.