Huiskamer voor hoogbegaafde volwassenen

De Huiskamer voor hoogbegaafde volwassenen is er voor ontmoeting, informatie en gezelligheid. Ook voor volwassenen die twijfelen of ze hoogbegaafd zijn, het net-niet zijn of een hoogbegaafde naaste hebben. Er staat een leestafel met boeken en knipsels over hoogbegaafdheid. Er zijn kranten, tijdschriften en gezelschapsspellen. 

Voor zover mijn gastvrouw-rol het toestaat, ben ik beschikbaar als vraagbaak en coach.
Entree € 10,- inclusief consumpties.
Interesse? Laat het me weten via mijn website, dan stuur ik je het adres. Spontaan binnenlopen kan, maar het gaat pas door bij 5 aanmeldingen. Of er genoeg aanmeldingen zijn, staat de dag tevoren op mijn website. Wie zich heeft aangemeld, krijgt een bericht als het niet doorgaat.

Dinsdagavonden van 20 tot 22 uur in de Pijp: 14 mei, 11 juni, 10 september, 8 oktober, 12 november en 10 december. Donderdagmiddagen van 14 tot 16 uur in het Centrum: 27 juni, 26 september en 28 november.

Greet van den Berg
KANTLIJN – Postbus 76254 – 1070 EG Amsterdam – 06 3014 9351 – www.kantlijn.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *