Hoogbegaafde buddy vinden

Heb je behoefte aan een luisterend oor of iemand die je helpt met bepaalde zaken of waarmee je wil praten over de opvoeding? Misschien is dan een hoogbegaafde buddy wel iets voor jou. Of zoek je een buddy voor je hoogbegaafde kind? Ik ga je helpen zoeken!

Hier kun je aangeven dat je een buddy zoekt en waarvoor.

De procedure gaat als volgt. Nadat je je hebt opgegeven zoek ik uit of ik een aanbieder en een vrager kan koppelen vanuit de gegevens die ik heb gekregen. Beide stuur ik vervolgens een mail met daarin alleen de naam van de ander. Als beide partijen akkoord gaan stuur ik één mail naar beide partijen met de contactgegevens. Hierna delete ik de gegevens van beide partijen in de verwachting dat de koppeling gelukt is. Mocht één of beide partijen in korte of langere tijd weer gekoppeld willen worden, dan kunnen ze opnieuw hier hun aanmelding doen.

Zoek je een buddy in Nederland of Vlaanderen? Vul dan deze vragenlijst helemaal in en verzend het. Ik neem contact op zodra ik een koppeling kan maken. Wil je buddy worden dan moet je hier zijn.

manvrouwonbekend

persoonlijk contactcontact via internetmag allebei

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit zonder toestemming doorgegeven aan derden. Na een koppeling worden alle gegevens vernietigd van zowel de vragende als de aanbiedende partij.

Willem Wind.