Hoogbegaafd, in contact met jezelf en met de ander

Hoe zou het zijn om voorbij je denkpatronen waardevol contact te ervaren met jezelf en met anderen?
Mensen “bestaan in relatie”. Geen mens kan zonder contact. Hoe zit dit voor hoogbegaafden?
Een hoogbegaafd kind kan vanuit een drang om de wereld te verkennen eerder dan andere kinderen ervoor “kiezen” zich los te maken van de moeder. En het ervaart soms al op jonge leeftijd dat het moeilijk is aansluiting te vinden bij zijn omgeving vanwege een groot verschil in ontwikkeling, interesses en mogelijkheden. Je kunt hiermee omgaan door je terug te trekken uit contact, of je bijvoorbeeld steeds aan te passen aan je omgeving. Beide manieren kunnen je problemen opleveren in de
(werk-)relaties die je aangaat, want in beide gevallen blijf je eigenlijk weg van de “contactgrens”, waar het leven juist spannend en inspirerend wordt.
In deze ééndaagse training voor hoogbegaafde volwassenen gaan we op zoek naar de verbinding met je omgeving en met jezelf. Je krijgt in deze training de kans om veel zelf te ervaren, om uiteindelijk met concrete handvatten naar huis te gaan.
Datum: 16 juni 2014
Tijd: 9.30 uur – 16.00 uur
Locatie: Atelier Zwijnstein, ’s-Heerenbroek (3 km van Zwolle)
Kosten: € 175 pp, excl. BTW, inclusief koffie/thee, lunch en lesmateriaal (Bij voldoende aanmeldingen is er één plaats beschikbaar voor iemand met een kleine beurs tegen sterk gereduceerd tarief.)
Aanmelden: arja.roozemond@spiritenpsyche.nl of info@hetkananders-coaching.nl

HB-trainingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *