Het mooiste filmpje levert 50 euro op!

Nog 15 dagen te gaan om jouw filmpje mee te laten doen aan deze leuke actie! Laat je creativiteit vloeien en neem “hoogbegaafdheid” op, op een videofilm.

Om ikbenhoogbegaafd.nl te verlevendigen wil ik wat meer video’s plaatsen. En dan denk ik aan bv. zelfgemaakte video’s waarin het onderwerp ergens iets, met hoogbegaafdheid te maken heeft. Dat mag grappig, treurig, ingewikkeld of zwartgallig zijn. Ik zoek daarom (creatieve) hoogbegaafden die met een filmpje een onderwerp tegen het licht willen gaan houden. Wat stoort je of wat vind je juist grappig, maak er een filmpje over van maximaal 5 minuten en ik plaats het op de website. Om het extra interessant te maken wordt er door een vakjury op 1 maart 2014, als er tenminste 2 filmpjes aangeleverd zijn, het mooiste filmpje verkozen. De maker M/V krijgt naast een eervolle vermelding op de website ook € 50,- aan prijzengeld! Doe ook mee en win deze mooie prijs. Filmpjes kunnen gemaild worden naar film@ikbenhoogbegaafd.nl

Daarnaast zoek ik hoogbegaafden die een interview willen geven over hun leven als hoogbegaafde. Jouw verhaal vertellen is vaak een eye-opener voor vele anderen. Jouw verhaal helpt veel andere hoogbegaafden en zorgt voor meer begrip bij gewone mensen. Jouw verhaal is dus belangrijk om te vertellen! Jouw verhaal kan de wereld veranderen. Heb je interesse? Neem dan contact op voor een eerste voorbespreking. Alleen met jouw instemming komt het online. Ik kan het interview ook zo afnemen dat je anoniem blijft.

Als je je nu afvraagt wat ik bedoel met hoogbegaafd-zijn dan is het antwoord: Als je bij de hoogste 2% scoort op een standaard IQ-test of als je voor jezelf weet dat dit zo is. Ik volg Van Dale: hoogbegaafd = uitzonderlijk intelligent. Zie ook de pagina hoogbegaafdheid

Wil je deze initiatieven sponsoren? Neem dan even contact op met Willem Wind: 06-51645159.

Eén gedachte over “Het mooiste filmpje levert 50 euro op!”

  1. Er zijn geen filmpjes ingestuurd. Dus wordt niemand blij met 50 euro. Ik had wel wat creativiteit toegedicht aan de hoogbegaafden. Misschien belemmert de aanwezigheid van de kast, hen nog wat. Dan kost het slechts wat tijd voordat de filmpjes binnen stromen. Ik probeer het over een tijdje nog een keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.