HB-Café Zwolle, 25-9: Mind full of mindful?

IHBVHet heilzame effect van aandacht zonder oordeel.
Het eerstkomende HB-café in Zwolle is op 25 september in De Enk (Enkstraat 67).

Het cognitieve brein van hoogbegaafden wil weleens overuren maken. Extra gevoeligheid voor prikkels uit de omgeving verhogen de druk en ‘oververhitting’ ligt op de loer. Daarnaast is mildheid tegenover jezelf niet de sterkste kant van de gemiddelde HB-er.
Met behulp van mindfulness kun je leren om op een andere manier met deze eigenschappen – cq met jezelf – om te gaan. Als inhoud van deze avond worden praktische oefeningen gecombineerd met theoretische toelichting.
De begeleiding is in handen van Lucien Staarink. Lucien is afgestudeerd als sterrenkundige, software-ontwikkelaar bij ASML, sinds tien jaar beoefenaar van zenmeditatie en ervaren mindfulnesstrainer, o.a. voor ASML-werknemers (www.lotusopdelinge.nl)

Het HB-café is een activiteit van het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV) en is er voor hoogbegaafden en iedereen die er belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van een thema (leerzaam) en café (gezelligheid). Voor nadere informatie en om je aan te melden zie: www.ihbv.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *