HB-café: Perfectionisme bij hoogbegaafden

Hoe kan ik profijt hebben van mijn perfectionistische instelling?
HB (hoogbegaafden)-café op 15 maart 2013 te Delft
Kunstencentrum Kadmium, aanvang programma 19.00 uur
Voor de derde keer een HB-café in Delft!

Perfectionisme, een eigenschap met vele gezichten… Welke rol speelt perfectionisme in jouw leven? Is het je valkuil of juist je drijvende kracht die tot hoge kwaliteit leidt? Hebben anderen last van jouw  perfectionisme, of heb jij last van het gebrek aan perfectionisme in anderen? In deze avond reflecteren we op de vele kanten van perfectionisme met als doel dat je er bewuster mee om kunt gaan.
Marieke van der Zee (Buro Mare, Den Haag) en Noks Nauta (IHBV, Delft) zullen deze avond inhoudelijk begeleiden.
Er zijn korte inleidingen en interactieve werkvormen, zodat iedereen zoveel mogelijk vanuit de eigen vragen en behoeften profijt kan halen uit deze avond. Het HB-café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).
Op 15 maart aanstaande gaan de deuren van het HB-café om 18.30 open. Het inhoudelijke deel duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Tot 23.00 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.
Locatie: Boogzaal van Kunstencentrum Kadmium, Koornmarkt 48F, Delft. http://www.kadmium.nl. Op de site staat route-informatie. Vanaf station Delft is Kadmium goed te voet bereikbaar. Reken hiervoor ongeveer 10 – 12 minuten. Er is ook een parkeergarage in de buurt. Fietsen mogen mee door de poort tot de binnenplaats. De entreeprijs bedraagt, inclusief koffie en thee, 17,50 euro per persoon (er is helaas
geen bijdrage meer van de gemeente Delft). Geef je op door overmaking van dit bedrag op 1212.87.033 ten name van het IHBV onder vermelding van je naam, emailadres én ‘Delft 15 maart 2013’. Als je betaling is ontvangen, is je inschrijving voltooid (je krijgt geen bevestiging). Nadere informatie, zo nodig: secretariaat@ihbv.nl.

Het HB-café is een activiteit van het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV), een kennis-, netwerk- en projectenorganisatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.