HB-café 8 maart 2013 De Coehoorn Arnhem

Recht of krom? Hoogbegaafdheid en rechtvaardigheidsgevoel.

HB-café 8 maart 2013 De Coehoorn Arnhem.
Zaal open: 18:45 uur.

Op veel kenmerkenlijstjes van hoogbegaafdheid bij volwassenen (en kinderen) komt het voor: een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Een prachtige eigenschap natuurlijk, maar deze kan je ook vreselijk in de weg zitten en menig conflict of emotionele uitbarsting uitlokken.
In dit HB-café gaan we dat rechtvaardigheidsgevoel nader onderzoeken. Wat is het precies? Wat wordt er in de literatuur over vermeld? Wat is die link met hoogbegaafdheid? En specifieker: hoe speelt dit bij jou en hoe kun je het effectiever inzetten?

Deze avond wordt begeleid door Rianne van de Ven. In een korte inleiding zal het begrip rechtvaardigheid worden toegelicht en daarna ga je met diverse interactieve werkvormen met elkaar aan de slag om te onderzoeken hoe jouw rechtvaardigheidsgevoel een rol speelt in je leven. Deelnemers zullen tips uitwisselen hoe je slimmer met deze eigenschap kunt omgaan.
Het HB-café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).
Op 8 maart aanstaande gaan de deuren van het HB-café om 18.45 open.
Het inhoudelijke deel duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Tot 22.30 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.
De locatie is De Coehoorn, Coehoornstraat 17, 6811 LA Arnhem
De Coehoornstraat ligt recht tegenover het station (naast Hotel Haarhuis). U treft De Coehoorn aan uw linkerhand op nummer 17. Ingang aan zuidzijde. De Coehoorn is uitstekend bereikbaar met bus, trein en auto (300-500m lopen). De Coehoorn heeft echter geen eigen parkeerplaats. Wanneer u met de auto komt, kunt u parkeren in de op 300m gelegen parkeergarage Centraal.
De entree bedraagt 15 euro per persoon exclusief consumpties. Opgeven door overmaking van dit bedrag op 1212.87.033 ten name van het IHBV onder vermelding van je naam, je emailadres en ’8 maart Arnhem’.
Als je betaling is ontvangen, is je inschrijving voltooid. Nadere informatie, zo nodig: secretariaat@ihbv.nl.
Het HB-café is een activiteit van het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV), een kennis-, netwerk- en projectenorganisatie met als doel het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen te verbeteren.

Eén gedachte over “HB-café 8 maart 2013 De Coehoorn Arnhem”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.