Gezocht: werk voor een video-editor

Paul Wind, 18 jaar en inderdaad mijn zoon, zoekt mensen die ruw videomateriaal hebben en het editen liever uitbesteden. Hij wil als autodidact graag zijn waarschijnlijke talent gebruiken voor een echt resultaat.

Paul heeft al enige ervaring. Hij heeft alle 16 interviews op deze website geëdit. En dat heeft hij erg goed gedaan moet ik zeggen, in korte tijd en zeer accuraat. Ik mistte nooit belangrijke delen van het interview terwijl de ruwe opnames vaak zeer omvangrijk waren.

Heb je of maak je video-opnames, geef Paul dan de kans om deze in een goed te bekijken vorm te editen. Je kunt hem mailen of via deze website contact met hem opnemen.

Eén gedachte over “Gezocht: werk voor een video-editor”

  1. Heel leuk! Ik maak zelf veel filmpjes en ben op het ogenblik bezig met een aantal mensen een magazine op te richten voor ouders en kinderen in het onderwijs. Merkwaardig genoeg komen juist zij (de belangrijkste partijen immers) te weinig aan bod. Dat betekent dat we mensen gaan interviewen en als het editen daarbij uitbesteed kan worden zie ik dat als winst.
    N.b. wij beginnen totally zonder beurs, dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
    Nu nog onthouden om Paul aan te schakelen als en over 1, 2 maanden los gaan!
    Groet, lex Hupe – POKO Platform voor Ouders en Kinderen in het Onderwijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.