Geld zorgt voor verandering

Ik heb een mooi idee en daarvoor zoek ik veel hulp.

Ik wil geld inzamelen met de hulp van veel mensen. Het doel is natuurlijk hoogbegaafdheid en de donateurs kunnen uit 4 opties kiezen waaraan hun geld besteed wordt. De gewenste optie geef je aan m.b.v. het laatste getal van je donatie. Optie 1 kan gesteund worden met bv 11,- of 16,-. Optie 2 met een bedrag van 12,- of 17,-. De derde optie is dan 13,- of 18,- en de vierde optie steun je met 14,- of 19,-. Met 10,- of 15,- geef je aan dat je alle acties wilt steunen.

Met een tientje van elke hoogbegaafde maken we de wereld wat mooier voor deze prachtige doelgroep.

Met optie 1 gaat een stichting Top-Down-onderwijs ontwikkelen en op de markt zetten. Scholen kunnen dit dan huren en gebruiken voor hun hoogbegaafde leerlingen.

Met optie 2 gaat een andere stichting een media-campagne opzetten en uitrollen om te komen tot een positief en waarheidsgetrouw beeld van hoogbegaafden, binnen de maatschappij.

Met optie 3 gaat een stichting een plaats creëren waar hoogbegaafden altijd terecht kunnen en waar hoogbegaafden ook kunnen wonen. Vanuit die plek kunnen we ook radio HB oprichten want dit heeft een fysieke plek nodig om te kunnen functioneren.

Met optie 4 gaat een stichting de geoormerkte gelden beheren en individuele gezinnen financieel ondersteunen die te kampen hebben met problematieken vanwege hoogbegaafdheid.

Voor elke optie is minimaal 350.000,- nodig om dat op te starten.

Wat kun jij nu al doen om deze actie tot een succes te maken? Geef onderaan een reactie als “ik doe mee!”. En maak deze actie bekend binnen jouw netwerk op sociale media.

Ter inspiratie voor deze actie: het debat in de Balie: onderwijsdebat-de-balie-niet-in-gevecht-met-bestuur-je-moet-eromheen-je-moet-er-iets-kleins-naast-zetten met oa Felix Rottenberg.

Heb je nog vragen of heb je interesse om ergens bestuurslid van te worden? Neem dan contact op met mij via het webformulier.

Met vriendelijke groet,

Willem Wind.

3 gedachten over “Geld zorgt voor verandering”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.