FlitsSommen

Nu voor Android telefoons en tablets : http://tinyurl.com/flitssommen

FlitsSommen voor jou en je kinderen! Kies uit plus, min of zelfs keer-sommen en zet het maximum voor de getallen. Deze app telt het aantal goede antwoorden en de gemiddelde denk-tijd in milliseconden. Met FlitsSommen leer je pas echt goed hoofdrekenen!

Hoofdrekenen is enorm belangrijk. Elke dag moet je kleine sommetjes maken. Daarom besteedt de basisschool veel aandacht aan onder andere automatiseren van rekentaken. Met deze app kun je oefenen op plus-, min- en keer-sommen. Je kunt een maximum instellen voor de gebruikte getallen. De app laat zien hoeveel sommen je goed hebt. Daarnaast toont de app de gemiddelde denk-tijd die je nodig had.

FlitsSommen, reken daar maar op!

2 gedachten aan “FlitsSommen”

  1. ik wil heel graag onlineklas tafels oefenen doen maar ik kan dat op deze computer niet doen en dat vindt ik erg en jammer wij als klas moeten het thuis oefenen en dat kan nu niet en daar wordt ik bes wel boos van en zelf vindt ik het echt geweldig om thuis op de computer te doen maar ja op deze computer gaat het niet en daar ben ik wel teleurgested van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *