Festival van Talent, 23 maart in Arnhem

Aan iedereen die op het gebied van hoogbegaafdheid graag workshops geeft, kinderactiviteiten ontplooit of in een stand producten of diensten zou willen aanbieden,
In 2011 en 2012 werd in Arnhem het Festival van Talent georganiseerd. Op beide dagen konden we ruim 450 mensen verwelkomen die op een of andere manier betrokken zijn bij het onderwerp hoogbegaafdheid. Ook in 2013 organiseren we het Festival van Talent in het Olympus College in Arnhem. Dit keer op 23 maart.

Het Festival van Talent biedt een podium aan iedereen die activiteiten ontplooit waar hoogbegaafden, hoogbegaafde kinderen of hun ouders iets aan hebben.

Vorige Festivals waren er stands van coaches, loopbaanbegeleiders, schoolmaterialen, speelgoedverkopers, auteurs. De workshops hadden bijvoorbeeld als onderwerp:
Ontwikkelingsvoorsprong en nu?
Hoogbegaafde pubers, onderweg naar hun toekomst
Hoe kan ik mijn kind helpen gelukkig te worden?
Dierenmanieren
Over de fundamenten van HB en talentontwikkeling
De weg (terug) van een ‘high potential drop-out’
Opvoeden van hoogbegaafde kinderen
Teken je talent.

Speciaal voor de kinderen werd een gang ingericht met onder andere bouwmaterialen, knutselactiviteiten, schaakwedstrijden (o.a. raindropchess), schminken. De hele dag gonst het van de activiteiten.

Het Festival van Talent is nadrukkelijk geen congres waar de organisatie alles heel strak voorbereid en onder controle houdt. Wij bieden mensen een podium. We bedoelen daarmee dat wij de locatie afhuren en via website, facebook en twitter reclame maken voor deze dag. Verder regelen de aanbieders alles zelf. Dat wil zeggen dat je je aanmeldt bij onze site. Daar schrijf je je eigen tekst die op de website komt te staan. Hoe specifieker je je tekst schrijft, hoe beter mensen weten waarvoor ze kiezen als ze bijvoorbeeld naar je workshop gaan. Er zijn drie workshoprondes, geef in je tekst aan welke workshopronde jij je workshop gaat geven, of, als je een inloopactiviteit aanbiedt, geef aan vanaf hoe laat mensen kunnen komen. Ook is het belangrijk om aan te geven wat je doelgroep is. Als je geld wilt ontvangen voor je workshop of activiteit, zet dat er dan ook bij, liefst met de manier waarop mensen zich kunnen opgeven en je kunnen betalen (vooraf, bij de deur, achteraf).

Wij sturen je een formulier om te inventariseren wat voor ruimte je het liefst zou willen bemannen: een klein, knus spreekkamertje, of een knutsellokaal met veel stopcontacten en zeil op de vloer. Anderen willen graag een danslokaal of een dramalokaal. Alle lokalen van de school mogen we gebruiken, dus alles is in principe mogelijk.

We vragen aanbieders bij binnenkomst 2 euro als bijdrage in de schoonmaakkosten. Daarnaast vragen we €25 borg. Als je je lokaal of stand aan het eind van de dag zelf terug gebracht hebt in de staat waarin je het aantrof, krijg je je borg uiteraard in zijn geheel terug.

Je bent van harte welkom om je bedrijf te promoten, je product aan de man te brengen of om je naam bekendheid te geven bij een grote groep mensen uit jouw doelgroep.
Ken je nog meer mensen die werken met of voor hoogbegaafden, of die interessante activiteiten ontplooien waar we allemaal van kunnen genieten, maak ook hen dan enthousiast voor het Festival.

Promoot het Festival van Talent in jouw achterban en we maken er met z’n allen voor de derde keer, een geweldige dag van.

Inschrijven kan op de website: www.festivalvantalent.nl

Tot binnenkort op het Festival van Talent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.