Feest bij BS HAPPY KIDS, 9 november, Utrecht. Welkom!

Beste allemaal,

Yes, HAPPY KIDS is alive & kicking! Vier je dit mee op 9 november om 15:30?

Wat ruim 4 jaar geleden begon als idee ‘wat zou het leuk zijn als er een HAPPY KIDS basisschool komt’, heeft zich gemanifesteerd in een prachtige school op de Wittevrouwenkade in Utrecht, ook nog eens bekostigd door de overheid! Hoe bijzonder.

Mijn wens om deze school op te zetten werd ingegeven door de noodzaak & de behoefte om een waardevolle plek te creëren. Tegelijkertijd leek het een onmogelijke opgave. Het enige wat ik kon doen was alsmaar de vraag stellen ‘hoe kan het wel?’, daarop actie ondernemen en er veel mensen bij betrekken. Elke dag weer. De ene na de andere wens werd omgezet in realiteit.

Na anderhalf jaar een intensieve opleiding tot basisschooldirecteur, 1 jaar uitwerking van het concept & schrijven van het business plan, een hoop stress & nog meer stretch, gingen in augustus 2017 de deuren open van de school. Het begon met 2 leerlingen, nu zijn er 44. Het begon als particuliere school, nu is de school bekostigd door de overheid. We zijn geen standaard school en zullen dat ook niet worden. HAPPY KIDS is een school voor vernieuwend onderwijs en voltijds onderwijs voor hoogbegaafde kids.

Het mooiste vind ik dat we met elkaar waarde creëren; stralende kinderen, eigenaarschap van hun leerproces, briljante ideeën die worden uitgevoerd, een plek waar je jezelf kan zijn, waar je gezien en gehoord wordt, waar je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. De kids hebben een inspirerende onderwijservaring en ze groeien! Ze groeien als persoon, in kennis, in vaardigheden en mindset. En we hebben veel plezier!

Het is een waar avontuur om dit op te zetten. Wat enkel kon lukken door de hulp van meer dan 100 mensen die gewoonweg gratis hun bijdrage hebben geleverd in de afgelopen jaren en door de enorme inzet van het enthousiaste & betrokken team van HAPPY KIDS. Ik ben daar zo intens dankbaar voor. Dit is genieten. Het kan dus wel!

Bij Seats2Meet.com was achteraf gezien de start met het Robot Project, daarna kwam de crowdfunding campagne (wat we daar benoemen is uitgekomen, maar op dat moment in 2016 was het nog een idee/wens): https://www.youtube.com/watch?v=bBDizD2z_BY

Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in de school en te vieren dat we bestaan!

Kom je ook?

Wanneer: 9 november
Hoe laat: 15:30 – 18:00
Wat: Openingsfeest HAPPY KIDS basisschool
Adres: Wittevrouwenkade 4, Utrecht

Hartelijke groet,
Drs. Sella van de Griend
Directeur-bestuurder
HAPPY KIDS basisschool Xperience
www.happykids.school
06-15186516

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *