Een uniek product voor hoogbegaafden

Beste hoogbegaafden,

Ik heb nu toch een bijzonder, nuttig en noodzakelijk product voor u en uw kinderen in de aanbieding. Een product dat u vanaf het eerste gebruik nooit meer wilt en kunt missen!

Hierbij presenteer ik u:

Het unieke vershoudpotje voor uw uitzonderlijke intelligentie.

Door de grootte kunt u het makkelijk kwijt naast uw bed en het houdt uw uitzonderlijke intelligentie, die u de hele dag lastig valt, in bijzonder goede conditie. Zodat u in de avond en nacht voluit kunt genieten van uw uitzonderlijke brein en overdag optimaal zonder kunt functioneren op school en op uw werk.

Dit vershoudpotje is van uitzonderlijke schoonheid en misstaat in geen enkele slaapkamer. Het is makkelijk in gebruik en u hoeft het alleen maar af en toe af te stoffen. Verder heeft u er geen onderhoud of omkijken naar!

Door de geheime vernis dat in het vershoudpotje is aangebracht, wordt uw uitzonderlijke intelligentie gevitaliseerd en goed onderhouden. De vitaliserende vernis heeft een blijvend optimale werking gedurende uw hele leven. Een eenmalige uitgave dus waar uw glimlach de hele dag van uw gezicht zal stralen.

Ik kan me goed voorstellen dat u dit uitzonderlijke vershoudpotje voor uw uitzonderlijke intelligentie, direct wilt aanschaffen. Dat kan! Stuur me een mailtje voor deze uitzonderlijke aanbieding en maak kans op de verschillende promoties die we aanbieden.

In de toekomst hebben we ook een reisvariant voor u. Daar wordt nu hard aan gewerkt. Dit nieuwe reisvershoud-etui heeft u nodig als u of uw kind vergeet om uw uitzonderlijke intelligentie ’s morgens op te bergen.  Of dat u of uw kind in de bijzondere situatie beland waarin u overdag toch nood heeft aan uw uitzonderlijke intelligentie. Dan is ‘dat ligt nog op mijn nachtkastje’ geen reactie die u als hoogbegaafde wilt geven. Reserveren voor deze reisvershoud-etui kan want er is nu al erg veel vraag naar. Wees er op tijd bij! Reserveer nu via: w.wind@ikbenhoogbegaafd.nl

In de verre toekomst willen we, als de wetenschap alles heeft ontrafeld, komen met een pil of injectie. Deze ultieme oplossing om om te kunnen gaan met uw uitzonderlijke intelligentie in de Nederlandse en Vlaamse samenleving, is iets waar wij met veel inzet, energie en geld ons blijvend voor in willen zetten. Verschillende wetenschappers zien mogelijkheden en onderzoeken dagelijks vele verschillende oplossingen. Elk nieuws vanuit deze hoek zal ik direct met u delen. We patenteren niets want we doen dit voor de gehele bevolking van Nederland en Vlaanderen. Tenslotte heeft iedereen, niet alleen de hoogbegaafden zelf, baat bij een dergelijke, permanente oplossing voor het huidige probleem.

Wacht niet te lang met de aanschaf van uw vershoudpotje want op=op!

Met vriendelijke groet, Willem Wind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *