Een compliment geven

Ik zou het graag vaker willen doen maar vaak is de situatie niet helemaal passend voor het geven van een compliment of ik vergeet het gewoon. Daarom vind ik het fijn dat het vandaag gewoon kan. #complimentendag is het vandaag.

Dus hierbij mijn welgemeende complimenten aan iedereen die zich bezighoudt met hoogbegaafden en hoogbegaafdheid!

Mensen die als coach werken, in het onderwijs actief zijn en in het werkveld zoals de ambassadeurs hoogbegaafdheid wil ik graag een compliment geven voor hun inzet en energie die ze er in stoppen. Maar ook de bestuurders van de diverse stichtingen en verenigingen die actief zijn op dit onderwerp.

Mijn grootste compliment wil ik graag geven aan al die mensen die openlijk hoogbegaafd zijn en er trots op zijn. Zij zijn de voorlopers, de vernieuwers die de weg banen voor de anderen. Zij vangen vaak de klappen op vanwege de vele vooroordelen en de weinige steun. Zij verdienen onze steun en zij zijn ons voorbeeld hoe je als hoogbegaafde in deze samenleving kunt leven en functioneren.

Jullie doen allemaal geweldig werk en ik hoop dat jullie er met nog meer energie het jaren blijven doen. Bedankt daarvoor!

Met hartelijke groeten, Willem Wind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *