Doel van deze website

Deze website is voor jou en alle andere 459.999 hoogbegaafden in Nederland en Vlaanderen. De slimme en de koppige, de nog niet wetende en de oude rot die weet hoe de wereld functioneert.

Ikbenhoogbegaafd.nl wil die 466.000 hoogbegaafden in Nederland en Vlaanderen inspireren en activeren om te zorgen dat hoogbegaafden overal het respect en aandacht krijgen dat ze verdienen.

Goed onderwijs waar wij, de hoogbegaafden vrolijk van worden en waar we goed in zijn. Van basisschool, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs en universiteit!

Goede werkplekken waar wij, de hb-ers het best tot ons recht komen in ons anders-zijn.

Goede hulpverlening die weet wat het is om hoogbegaafd te zijn. Wij willen positief benaderd worden door de samenleving en we willen gezien worden in wat we kunnen betekenen voor de samenleving.

Wij willen meedoen als hoogbegaafden in de samenleving en voor die mogelijkheid willen we alles doen wat in ons vermogen ligt om dat te bereiken.

Samen krijgen we goed onderwijs, goede werkplekken van de grond en goede hulpverlening als dat eens nodig is. Laten we elkaar ondersteunen en verheffen om samen ons doel te bereiken: een eerlijker samenleving voor de hoogbegaafden!

Reageren kan via contact op het prikbord. Graag zelfs en het mag anoniem!

Ontdek de website verder via mijn favoriete berichten.