De rekenmethode Matific wordt steeds vaker ingezet voor plussers!

Matific biedt uitstekend oefenmateriaal om de kinderen op hun eigen niveau uit te dagen. De plussers raken met Matific niet verveeld. Wees gewaarschuwd, we horen van leerkrachten zelfs terug dat de kinderen ook in de pauze binnen blijven om Matific te spelen!

Alle opdrachten zijn:
* Voorzien van feedback
* Uitdagend
* Interactief
* Kinderen krijgen 3 keer de kans om een opdracht te proberen
* Voorzien van tips en feedback
* Groep 1 – 8+ Materiaal
* Kinderen leren creatief, oplossingsgericht en kritisch denken

Matific is een snelgroeiend SaaS-bedrijf en biedt toonaangevende rekensoftware voor leerlingen op de basisschool. Ze zijn actief in meer dan 60 landen wereldwijd en zijn sinds begin 2022 ook actief op de Nederlandse en Belgische markt.

Steeds meer scholen in Nederland en België zijn enthousiast. Matific is op basis van onderzoek ontworpen en geïmplementeerd. De kinderen op de basisscholen maken eerst een instaptoets. Maken ze deze goed, dan krijgen ze direct al uitdagende opdrachten toegewezen. Maken ze de opdrachten daarna ook goed, dan worden de opdrachten steeds uitdagender. Dit werkt ook vice versa.

De kinderen blijven enthousiast aan de slag gaan. Zo hebben we verschillende voorbeelden van plussers waarbij de leerkrachten zeggen dat kinderen eerder vaak verveeld waren of al veel sneller klaar waren dan de rest. Bij Matific geven zij aan dat de kinderen graag bezig blijven en uitgedaagd worden. Dit komt onder andere doordat Matific meer dan 2000 verschillende opdrachten heeft en het beloningssysteem. Kinderen raken hierdoor niet uitgespeeld. Matific is beschikbaar op de laptop, telefoon en tablet.

Ben je benieuwd naar meer informatie over Matific? Klik dan op deze link. Wil je graag een proefperiode of een 15 minuten demo via Zoom? Mail dan naar Netherlands@matific.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *