Column: De tweede bovenkamer.

Het rommelt. Niet alleen dat het onweert. Maar het rommelt in mijn bovenkamer. Volgens mij heb ik er meerdere. Ik weet sinds kort. He ik wil de term niet noemen. Ik begin enorm te stotteren. Ik ben hoogbegaafd. En ernstig hoog gevoelig. Jarenlang heb ik in de eerste bovenkamer gewoond. En lieve lezer dat was gewis geen pretje. U zult vast een beetje schrikken. Ik ben betiteld als zwaar gestoord. Door psychiaters. Dat zijn lieve lezer geen prettige mensen als je naar de tweede bovenkamer wil. Ik heb 10 keer in een separeer cel gezeten. Ach ik zal u de details besparen.
Het rommelt. Mijn gedachten gaan razendsnel. Ik verveel me snel. En ik spring van de hak op de tak. Het liefst doe ik 4 dingen tegelijk. Ja ik ben eindelijk in de tweede bovenkamer. Maar een nieuwe strijd barst los. Help ik ben hoogbegaafd. Even een tandje terug. Ik voel me eenzaam op deze prachtige planeet. Niemand die me begrijpt. Sinds kort. Toen kwam ik via via in contact met een man die hoogbegaafd was. Die heeft me gebracht in de tweede bovenkamer. Een nieuwe wereld ging open. Puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Ik heb op mijn 20e heftige spirituele ervaringen gehad. En dan bedoel ik ook heftig. Dit gecombineerd met mijn gevoelige geest. En de enorme opslag capaciteit. Ik ben nu 34 jaar oud. En ik doe mijn masker af. Ja waarom niet? Face off. Dat is een goede film dacht ik.
Ik kan mijn verhaal uitbreiden met een boekwerk van 10 delen. Maar dat doe ik niet. Ik hoop dat er een punt van herkenning voor u tussen zat.
Met vriendelijke groet,
Gerben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.