Buddy worden voor een hoogbegaafde

Hier kun je aangeven dat je buddy wilt zijn voor een hoogbegaafde in Nederland of Vlaanderen. Dat kan een volwassene zijn of een jong-volwassene of een hoogbegaafd kind. Geef jouw voorkeur aan.

De procedure gaat als volgt. Nadat je je hebt opgegeven zoek ik uit of ik een aanbieder en een vrager kan koppelen vanuit de gegevens die ik heb gekregen. Beide stuur ik vervolgens een mail met daarin alleen de naam van de ander. Als beide partijen akkoord gaan stuur ik één mail naar beide partijen met de contactgegevens. Hierna delete ik de gegevens van beide partijen in de verwachting dat de koppeling gelukt is. Mocht één of beide partijen in korte of langere tijd weer gekoppeld willen worden, dan kunnen ze opnieuw hier hun aanmelding doen.

Wil jij een buddy worden voor een andere hoogbegaafde? Vul dan deze vragenlijst helemaal in en verzend het. Ik neem contact op zodra ik een koppeling kan maken. Zoek je een buddy, dan moet je hier zijn.

manvrouwonbekend

persoonlijk contactcontact via internetkan allebei

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit zonder toestemming doorgegeven aan derden. Na een koppeling worden alle gegevens vernietigd van zowel de vragende als de aanbiedende partij.

Willem Wind.