Breaking News

Op diverse scholen en universiteiten in Nederland houden hoogbegaafde leerlingen allerlei acties omdat ze niet het onderwijs krijgen waar ze nood aan hebben. Het gaat om sit-down acties tot luide protesten bij de besturen van die scholen.

Vertegenwoordigers van de actievoerders, het gaat om duizenden leerlingen, hebben inmiddels een eisenpakket samengesteld waarvan de belangrijkste eis lijkt te zijn dat ze het vervelen en de traagheid zat zijn en veel meer snelheid in hun onderwijs willen hebben.

Minister van Onderwijs Van Der Domme, lijkt zich te beraden op een diplomatiek antwoord waarvan de leerlingen al gezegd hebben daar niets aan te hebben. Zij willen actie. Ook veel ouders zijn terughoudend vanwege de vele onzekerheden die invulling van deze eisen met zich mee brengt. De verenigingen van ouders van hoogbegaafde kinderen proberen de protesten in te dammen en vragen aan de ouders om hun kinderen weer in het gareel te brengen.

Een suggestie van Kamerlid mw. Wrevel om Remkes dan maar te vragen als gespreksleider, wordt vooralsnog afgedaan als overbodig.

Helaas is dit een nepbericht.

Eén gedachte over “Breaking News”

  1. Tsja, zou het ooit zover komen dat hoogbegaafden zich op deze manier uitten?
    Ik denk eerder dat er heel erg veel onderling gepraat gaat worden over de manier van actie voeren en uiteindelijk modderen ze maar voort. En dat is ook een deel van het probleem denk ik, er komt geen landelijke samenhang ben ik bang. Ondanks de pogingen van diverse betrokkenen, zoals jij Willem. Hulde aan jouw inzet!

    Inderdaad een nepbericht, ik denk zelfs een utopie, helaas….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *