Ben jij bicultureel en hoogbegaafd?

Voor het nieuwste project van Stichting Wezenlijk zijn we op zoek naar deze doelgroep. Om dit project verder vorm te geven, willen wij in eerste instantie weten:

– Hoe is je hoogbegaafdheid aan het licht gekomen?
– Welke culturele achtergrond je hebt als erkende hb’er?

Het wordt zeer op prijs gesteld als je deze twee vragen wilt beantwoorden. Dat kan meteen hieronder of stuur een e-mail naar info@stichtingwezenlijk.nl

Alvast bedankt voor je medewerking!

Stichting Wezenlijk wil sinds 2010 graag een helpende hand bieden aan mensen met emotionele problemen in de breedste zin van het woord. Dit gebeurt door middel van schrijven, dans, fotografie, film, muziek en beeldende kunst (tekenen, schilderen en boetseren) etc. In de loop van de jaren is het doel van de stichting breder geworden. Het voornaamste doel is altijd om de focus te verleggen naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen die een persoon heeft.

Naast het bieden van workshops en kunstprojecten met een sociaal-educatief karakter en sociaal-maatschappelijke activiteiten voor jong en oud, biedt de stichting sinds 2015 professionele adviesgesprekken en informatiebijeenkomsten over hoogbegaafdheid. Een ander project die de stichting sinds haar bestaan uitvoert is de positie van (migranten)vrouwen.

Wezenlijke groet,
Namens het bestuur van Stichting Wezenlijk

Eén gedachte over “Ben jij bicultureel en hoogbegaafd?”

  1. Goedemorgen,
    Ik ben Annemieke Spaander en ik ben gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Er zijn vele problemen waar hoogbegaafden tegenaan lopen. Eerst weten ze niet wat het probleem is en als ze er achter komen is het nog steeds moeilijk om met ‘gewone’ mensen om te gaan. Het anders denken zit de communicatie soms behoorlijk in de weg. Ik zou deze mensen graag willen begeleiden. Misschien kunnen wij iets voor elkaar betekenen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.