19-01-2018 HB-Café Zwolle: Workshop “Plannen en organiseren”

Op vrijdag 19 januari organiseert HB-Café team Zwolle een Workshop over Plannen en organiseren. Wie heeft hier geen problemen mee? Het is ook een complexe vaardigheid om te leren. Voor jongeren is het bovendien extra lastig omdat hun brein nog in ontwikkeling is. Maar hoe leer je dat dan?

Hoe zorg je ervoor dat je inzicht krijgt in tijd, taakomvang en -moeilijkheidsgraad? Hoe leer je taken slim op te delen en uit te zetten in de tijd? En dan ook nog de laatste stap te nemen: het DOEN! Hoe verhelp je uitstelgedrag? Hoe voed je wilskracht? Hoe houd je concentratie?

Bovenstaande zaken komen langs in een zeer afwisselende presentatie waar herkenbare planningsproblemen in een ander daglicht worden gezet. Je krijgt ook handvatten hoe dit aan te pakken in de praktijk.

De avond wordt verzorgd door Peter la Roi. Peter is Braintrainer bij Brain Sense en docent VO. BrainSense helpt je je breincapaciteit optimaal te benutten en biedt je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. BrainSense verzorgt breinonderwijs voor bedrijfsleven, onderwijs en particulieren. Meer informatie kun je vinden op brainsense.nl

 

Voor het aanmelden voor dit HB-Café is er een online formulier op: ihbv.nl/evenementen.
Na aanmelding kun je online betalen via iDEAL/Bancontact-Mister Cash.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *