Succesvolle kaarten

(update per 14 december 2017)

De kaart van coaches in Nederland en Vlaanderen, de kaart van de scholen met voltijds hoogbegaafden onderwijs in Nederland en Vlaanderen en de kaart van hoogbegaafd-vriendelijke bedrijven, zijn alle drie zeer succesvol.

De kaart met de coaches is gestart op 6 mei 2012 en sindsdien heeft Google 25.258 bezoekers geteld. Dat is een gemiddelde van 88 bezoekers per week.

 

De kaart met de scholen met voltijds hoogbegaafden onderwijs is gestart op 22 januari 2016 en sindsdien heeft Google 53.130 bezoekers geteld. Dat is een gemiddelde van 545 bezoekers per week.

 

De kaart met hoogbegaafd-vriendelijke bedrijven is gestart op 4 juli 2017 en Google heeft sindsdien 1.156 bezoekers geteld. Dat is een gemiddelde van 51 bezoekers per week.

 

De drie kaarten blijken in een behoefte te voorzien en ik ben blij dat mensen hiermee geholpen zijn in hun zoektocht naar hulp, naar scholen of naar bedrijven. De kaarten zijn makkelijk te gebruiken en met 1 klik vind je alle relevante informatie over de coach, het bedrijf, de organisatie, zoals o.a. hun website en hun aanbod/activiteit. Ook elke school geeft relevante informatie met 1 klik van de muis zoals de website en wat de school ziet als belangrijkste in haar onderwijsaanbod.

Zo vind iedereen makkelijk in de eigen buurt of verder weg, een coach, een school of een hoogbegaafd-vriendelijk bedrijf dat u kan helpen in uw zoektocht naar een beter leven. En coaches, organisaties, bedrijven en scholen kunnen elkaar vinden waardoor het aanbod weer een stukje beter kan worden door samenwerking en onderlinge inspiratie!

Auteur: Willem Wind (uw gastheer)

Lees hier wie Willem Wind is.

Eén gedachte over “Succesvolle kaarten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.