Succesvolle kaarten

(update per 17 januari 2018)

De kaart van coaches in Nederland en Vlaanderen, de kaart van de scholen met voltijds hoogbegaafden onderwijs in Nederland en Vlaanderen, de kaart van hoogbegaafd-vriendelijke bedrijven en de kaart om andere hoogbegaafden in jouw buurt te vinden , zijn alle vier zeer succesvol. Elke keer is er een groei te zien van bezoekers met circa 5%.

De kaart met scholen is verreweg de meest bezochte kaart.

De kaart met de coaches is gestart op 6 mei 2012 en sindsdien heeft Google 27.956 bezoekers geteld. Dat is een gemiddelde van 95 bezoekers per week.

 

De kaart met de scholen met voltijds hoogbegaafden onderwijs is gestart op 22 januari 2016 en sindsdien heeft Google 61.626 bezoekers geteld. Dat is een gemiddelde van 603 bezoekers per week.

 

De kaart met hoogbegaafd-vriendelijke bedrijven is gestart op 4 juli 2017 en Google heeft sindsdien 1.446 bezoekers geteld. Dat is een gemiddelde van 52 bezoekers per week.

 

De kaart om andere hoogbegaafden te vinden is gestart op 8-1-2018 en Google heeft tot nu toe 1.528 bezoekers geteld. Dat is een gemiddelde van 1.188 bezoekers per week!

De vier kaarten blijken in een behoefte te voorzien en ik ben blij dat mensen hiermee geholpen zijn in hun zoektocht naar hulp, naar scholen of naar bedrijven. De kaarten zijn makkelijk te gebruiken en met 1 klik vind je alle relevante informatie over de coach, het bedrijf, de organisatie, zoals o.a. hun website en hun aanbod/activiteit. Ook elke school geeft relevante informatie met 1 klik van de muis zoals de website en wat de school ziet als belangrijkste in haar onderwijsaanbod.

Zo vindt iedereen makkelijk in de eigen buurt of verder weg, een coach, een school, een hoogbegaafd-vriendelijk bedrijf of een andere hoogbegaafde die u b.v. kan helpen in uw zoektocht naar een beter leven. En coaches, organisaties, bedrijven en scholen kunnen elkaar vinden waardoor het aanbod weer een stukje beter kan worden door samenwerking en onderlinge inspiratie!

Auteur: Willem Wind (uw gastheer)

Lees hier wie Willem Wind is.

Eén gedachte over “Succesvolle kaarten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.