Adverteren?

Ik wil hierbij de adverteerders bedanken voor hun steun. Zonder hun bijdrage was dit allemaal niet mogelijk. Kijk eens naar hun diensten en als je het kunt gebruiken, kies dan voor één van hen!

Op deze website vind je o.a. de Google Maps van hulpverleners en scholen in Nederland en Vlaanderen, een boekenlijst hoogbegaafdheid met meer dan 100 titels en er is een begin gemaakt van een overzicht van spellen waarbij bezoekers de spellen kunnen beoordelen. Er zijn interviews te vinden met gewone hoogbegaafde mensen en bezoekers kunnen hun vraag anoniem stellen in de rubriek ‘Vraag maar raak‘. Binnen een paar dagen krijgen ze antwoord.

Plaatsing op de overzichten is gratis, dankzij de adverteerders. Alles wordt snel en correct geplaatst, gewijzigd of verwijderd.

Gemiddeld 150 unieke bezoekers per dag(data van Google Analytics) bekijken deze website en het merendeel behoort tot de doelgroep hoogbegaafden of geïnteresseerden in hoogbegaafdheid. Een mooie kans om uw product of dienst te promoten bij deze doelgroep!

Wilt u adverteren op deze website? Neem dan even contact op voor de vele mogelijkheden!

 

Ontdek de website verder via mijn favoriete berichten.